"Asiakkaan ajatus on tärkein"

Projektitilaustyöt

• Rakennuskohteiden sisustukset, erityisesti vaativien kohteiden kokopuukalusteet
• Erikoiskalusteet, vahvuusalueena massiivipuukalusteet


Mikä on rakennuskohteen tavoiteikä? Kirkkojen kuuluu kestää vähintään 500 vuotta, arvorakennusten ja –kalusteiden yleensä satakunta vuotta, näin sanotaan.

Kun tähdätään kokonaisvaltaisen kestävään ja laadukkaaseen lopputulokseen, Erikoispuusepänliike Seppo Auvinen toteuttaa sen yli 25 vuoden kokemuksella. Huippulaatu rakentuu suunnittelua parhaiten tukeville materiaalivalinnoille ja työstötekniikoille, täydelliselle paneutumiselle sekä osaamisen ja kokemuksen kokonaisvaltaiselle peliinpistämiselle.


"Mitä haluat kaappisi kertovan?"

Yksityisasiakkaiden tilaustyöt

• Tilaushuonekalut
• Kaikenkokoiset erikoistilaustyöt
• Saneerauskohteiden erikoisprofiiliset ovet ja ikkunat


Pitkään mietityt ja haaveillut esineet ja kalusteet luovat kauneutta arkeen. Mittatilaustyönä toteutettavat kaikenkokoiset ja –muotoiset erityistoiveet pieteetillä toteutettuna tuovat pitkään hyvää mieltä. Kun lopulta saa sen mitä on toivonut, ja mahdollisesti jotain vielä parempaa.

Parhaaseen lopputulokseen päästään yhteistyössä ammattisuunnittelijan kuten esimerkiksi sisustussuunnittelijan kanssa.


"Ajatus esineeksi"

Mallipuusepäntyöt

• Hahmomallit ja esittelykelpoiset kappaleet
• Näyttely- ja messuesineet
• Muotopuristekappaleet erikoisosaamisena

”Suunnittelijan laboratorioon” eli suunnittelijan oman muotoilufilosofian kehitystyöhön suunnittelija-guru tuo näkemyksensä ja puuseppämestari työkalunsa. Tärkein työkaluista on ymmärrys, jonka avulla puuseppä rakentaa suunnittelijan luoman ajatuksen tarkalleen toivotun muotoiseksi.

Oikean kolmiulotteisen muodon löytymistä auttavat vuosikymmenien yhteistyökokemus huippusuunnittelijoiden kanssa. Tarkoituksenmukaisesti ja joustavasti materiaalien, tekniikoiden ja viimeistelyn tason valinta sekä valtakunnallisesti ainutlaatuiset tekniikat ja työstötavat takaavat tasokkaan tuloksen.